Weird Problem!

  • Thread starter coolbuddy_79
  • Start date
  • Replies: Replies 8
  • Views: Views 2,287
C

coolbuddy_79

The Coolest One!!!
Messages
3,471
Location
NA
ISP
TriB 749NU @ 2 mbps
guys, since today morning i'm having a weird problem!!!i'm unable to browse when i'm connected through the ethernet port... :huh: it will resolve the addresses, but just won't load the page...my torrents, P2Ps, and messengers r just working fine...no probs with them...i can't even access the modem configuration page :eek: though the USB port is working fine...i can do everything when connected this way, but then it's not stable and disconnects frequently... :(any idea what's going on???
 
B

bad_till_bones

GraveYard
Messages
306
Location
NA
ISP
Airtel Home 649 - 256kbps
Hope u have tried to restart ur modem. Also, unplug all the wires, POWER, DSL and Ethernet. In case of Ethernet wire, swap the ends, tht is, now put the end at the Ethernet port of your modem tht was earlier at the Ethernet port of your computer and vice versa. Restart the computer and then check.....Note: Unplug all the wires from both ends. :)
 
C

coolbuddy_79

The Coolest One!!!
Messages
3,471
Location
NA
ISP
TriB 749NU @ 2 mbps
have done each and every thing that u've suggested...all that came to my mind...even resetted my modem to factory defaults and loaded the settings again...but nothing worked :(right now also i'm connected through USB, and the damn thing is getting disconnected again and again!!! :angry:
 
B

bad_till_bones

GraveYard
Messages
306
Location
NA
ISP
Airtel Home 649 - 256kbps
Tried to update or re-install the drivers of your modem?
 
C

cyberwiz

Member since 2005
Messages
2,542
Location
Delhi
ISP
Jio Fiber @ 150 Mbps
try repairing the connection - by right clicking the small computer icons in the tray.
 
C

coolbuddy_79

The Coolest One!!!
Messages
3,471
Location
NA
ISP
TriB 749NU @ 2 mbps
@bad_till_bones...driver updated as well...though that's just for the USB port :)@cyberwiz...how do u do that???though i've done everything that came to my mind there as well!!! :(
 


C

coolbuddy_79

The Coolest One!!!
Messages
3,471
Location
NA
ISP
TriB 749NU @ 2 mbps
ok guys...it's working now!!!!just updated the LAN card's drivers :Dman, it was quite a drill!!! ;)
 
B

bad_till_bones

GraveYard
Messages
306
Location
NA
ISP
Airtel Home 649 - 256kbps
Gr8 !!!!!Welcome back to Ethernet... :)
 
C

coolbuddy_79

The Coolest One!!!
Messages
3,471
Location
NA
ISP
TriB 749NU @ 2 mbps
thanks...:)i was scared just by the thought of losing 800 MB per night :wub:
 

Similar threads

C
Replies
20
Views
5,679
vipulgaba
C
Replies
4
Views
1,986
coolbuddy_79
D
Replies
12
Views
4,214
farukh9090