Triband -- Connection pauses..?

broadfast

Newbie
[OP]
Oct 11, 2005
32
0
hi friends, i have recently discovered a prob with triband connection in my pc. The connection pauses or halts for some time .. say 40-45 secs and then continues therafter. The pauses occur very frequently. And if the connection really hangs for quiet some time, then it resumes imiidiately after i open the 192.168.1.1 router address in my browser. Due to conceiled wiring in my house, i cant connect the Splitter right into the phone line cable coming into my house. So parallel phone connections occur first and then the Dlink router... Is that the problem..?? I have provided my SNR math below.. If anyone can guess the prob, advice essentially welcome.__________________________Prasanna
 

broadfast

Newbie
[OP]
Oct 11, 2005
32
0
yep .. here's my SNR statistics...SNR Margin 25 23 dB Line Attenuation 21 8 dB Data Rate 256 256 kbps
 

baudhayan

Regulars
Regulars
Oct 20, 2005
238
10
Mumbai
Ur SNR seems 2 b gud enuf. R u anyways using USB or using ethernet connection 4 modem.
 


broadfast

Newbie
[OP]
Oct 11, 2005
32
0
Originally posted by baudhayan@Dec 11 2005, 10:01 PM
R u anyways using USB or using ethernet connection 4 modem.
[snapback]35354[/snapback]
[/quote]


I am using USB.
... as my LAN is normally occupied with pacenet cable.. i dont prefer interchanging the cables everytime i wanna switch over from pacenet to triband.

ok. so i'll try with LAN and see whether the connection is better..
any suggestion is welcome.


___________________
Prasanna
 

krish_88

Regulars
Regulars
Mar 18, 2005
1,435
68
Mumbai
Hey hows myne SNR. Is it good enoughSNR Margin 17 22 dB Line Attenuation 45 31 dB Data Rate 256 256 kbps
 

powdermonkey

Regulars
Regulars
Apr 28, 2005
456
0
You said it. There must me no parallel connections. Even me facing this problem and i ve to get it solved.hey krish_88,ur snr margins are bad. Line att is ok.
 


St0le

The Funny One
Regulars
Dec 3, 2005
761
6
my router often "hangs" (microosft???..mmaybe)the "status" light stops blinking orthe "adsl" signal stopsor the "usb " also stops lighting up...it often happens when i crank up 2-3 downloads at onceany1 think thats normal?
 

powdermonkey

Regulars
Regulars
Apr 28, 2005
456
0
Originally posted by St0le@Dec 15 2005, 03:48 PM
my router often "hangs" (microosft???..mmaybe)
the "status" light stops blinking
or the "adsl" signal stops
or the "usb " also stops lighting up...

it often happens when i crank up 2-3 downloads at once

any1 think thats normal?



No, its not. :p
 

Similar threads