Some problem

sandeep23

Newbie
[OP]
Apr 8, 2007
3
0
Hi everyone, I am using Bsnl Dataone broadband connection i am facing a lot of problem while i am downloading from -- link removed -- its not d/loading fully in the between it just stops and i dont have a premium account so any one can plz help me to solve the problem.Waiting for ur replys
 

desicooldude

Newbie
Regulars
Oct 7, 2006
99
1
i think u have wrongly tuned the internet, better visit www.speedguide.net:8080/ it will analyze your TCP/IP settings and will give you some advice about it.
 

sandeep23

Newbie
[OP]
Apr 8, 2007
3
0
Thx for the reply i got the result in this manner can any one help it to solve plz« SpeedGuide.net TCP Analyzer Results » Tested on: 04.10.2007 21:31 IP address: 59.93.xx.xxx TCP options string: 020405a00103030201010402 MSS: 1440 MTU: 1480 TCP Window: 256320 (multiple of MSS) RWIN Scaling: 2 Unscaled RWIN : 64080 Reccomended RWINs: 63360, 126720, 253440, 506880 BDP limit (200ms): 10253kbps (1282KBytes/s)BDP limit (500ms): 4101kbps (513KBytes/s) MTU Discovery: ON TTL: 41 Timestamps: OFF SACKs: ON IP ToS: 00000000 (0)
 

desicooldude

Newbie
Regulars
Oct 7, 2006
99
1
Thx for the reply i got the result in this manner can any one help it to solve plz

« SpeedGuide.net TCP Analyzer Results »
Tested on: 04.10.2007 21:31
IP address: 59.93.xx.xxx

TCP options string: 020405a00103030201010402
MSS: 1440
MTU: 1480
TCP Window: 256320 (multiple of MSS)
RWIN Scaling: 2
Unscaled RWIN : 64080
Reccomended RWINs: 63360, 126720, 253440, 506880
BDP limit (200ms): 10253kbps (1282KBytes/s)
BDP limit (500ms): 4101kbps (513KBytes/s)
MTU Discovery: ON
TTL: 41
Timestamps: OFF
SACKs: ON
IP ToS: 00000000 (0)


So have you overclocked your pc? because i too faced the corrupted download problem from -- link removed -- when i overclocked my pc and had an external LAN card. so if u have overclocked then try using default settings
 

Sushubh

Administrator
Oct 29, 2004
417,062
12,945
Gurugram
i remember the time my PC sucked due to mismanaged drivers. it would just hang whenever i tried to do ANY data intensive work...i too have read it online that overclocked PCs might have problems with file integrities and stuff like that.
 


sandeep23

Newbie
[OP]
Apr 8, 2007
3
0
i havent overclocked my system !!!! If i mistakenly overclocked how to solve it any suggestions plzzzz
 

desicooldude

Newbie
Regulars
Oct 7, 2006
99
1
i havent overclocked my system !!!! If i mistakenly overclocked how to solve it any suggestions plzzzz

just go into bios by pressing del key or F1 key during startup and use the LOAD SETUP DEFAULTS option to reset into the normal default mode.
 

ssingh

Newbie
Aug 28, 2006
27
0
Use software at www.getfullspeed.com and use download manager like Intermet download manager to download.