slow router page access

yogi1771

Regular
[OP]
Regulars
Aug 23, 2005
167
1
Mumbai
hi members having probs accessing my router page it takes ages to open any idea whats wrong,having this problem for the past 2-3 days
 

chicmagnet

Regulars
Regulars
Jul 29, 2005
450
0
oh .. just hardware reset your router . and everything should be fine . :)i was happening with me tooo b4 ..
 

rollcage

Newbie
Apr 1, 2006
40
0
It happens sometimes with me too .. the router pages just sont open .. but after sometime it works fine .. so .. it may be normal
 


mystery_inc18

Regulars
Regulars
Feb 6, 2006
1,038
5
which browser are u using ??? Ihad a similar problem, but it happened only when i used firefox, it opened at normal speed in case of IE
 

rivsat

Newbie
Apr 10, 2006
2
0
Hi All,
I have a MTNL Triband connection in mumbai , MTNL installed UT-300R2U Starcom ADSL Router.
I changed the "Service Password" from http://register.mtnl.net.in/ and rebooted my router to test the change. Then I logged-in to the router interface and as per the manual for this router managed to change the password and rebooted the router as well. The problem since then is that even the router interface http://192.168.1.1 is not accessible now.
I cannot understand whats wrong with changing the password.
Can anybody help me here, is this a known problem with routers from this company "starcom"

???

thanks in advance,
 


(S)aint

Regular
Regulars
Oct 2, 2005
103
0
but i have a feeling...... its a software problem...... try a diff browser... check with the firewall off....If all else fails..... :( . try resetting the router manually......
 

akash

Regulars
Regulars
Jul 18, 2005
873
0
it might be xp ka prob.chk ur default gatewayit might be 167.xxx.x.xif it is than reinstall ur win
 

bhargav

\,,/
Regulars
Nov 17, 2005
225
0
QUOTE(akash @ Apr 10 2006, 12:25 PM) [snapback]47734[/snapback]
it might be xp ka prob.

chk ur default gateway

it might be 167.xxx.x.x

if it is than reinstall ur win[/b]
hehe there is no need to re install winblows for such a trivial thingy ... :blink: :wacko: :huh: :eek:
just manually change ur ip to 192.168.1.2
subnet = 255.255.255.0
gateway = 192.168.1.1

now u can access the router config page