1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dismiss Notice

Reliance CDMA Unlimited Prepaid Plans

Discussion in 'Reliance Communications GSM/4G-LTE' started by x720, Dec 19, 2014.

  1. x720

    x720 Incoherent Poster
    Regulars

    Joined:
    Aug 14, 2011
    Messages:
    10,440
    Likes Received:
    1,522
    That is strange. Lodge complaint.
     
  2. MediaFire

    MediaFire Twisted
    Regulars

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    1,013
    Likes Received:
    159
    @x720 , its working now :D
    after the main balance got exhausted and after 1 hour when i tried to connect it got connected and now getting speeds of around 1-1.5 mbps
    after a day will go for the Rs 949 pack

    thanks for highlighting about this connection :h:

    btw anything can be done for disconnections ? this win 8 dialer doesnt have redial options , which u might be knowing already
     
    x720 likes this.
  3. x720

    x720 Incoherent Poster
    Regulars

    Joined:
    Aug 14, 2011
    Messages:
    10,440
    Likes Received:
    1,522
    How often does it disconnect? I can stay connected for days at end with same IP!

    If you use a router, it should auto redial.
    As for Windows, there used to be a software called Reconnect or something, used it back in the mtnl 3G days. Worked great then.
     
    MediaFire likes this.
  4. MediaFire

    MediaFire Twisted
    Regulars

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    1,013
    Likes Received:
    159
    disconnects like once in 2 hours , dont have a router with me now , stuck with USB modem
    yes i do have reconnect software , havent used it after i got the router

    may be time to use it again

    thanks again !!
     
  5. MediaFire

    MediaFire Twisted
    Regulars

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    1,013
    Likes Received:
    159
    this connection too is capped at 1mbps , how to raise a complaint ? i have made a service request thru reliance my services would that do ?
     
  6. x720

    x720 Incoherent Poster
    Regulars

    Joined:
    Aug 14, 2011
    Messages:
    10,440
    Likes Received:
    1,522
    Give it go. But getting capping removed is a hassle. It is done at bts level.
     
  7. rajpalyadav

    rajpalyadav Member
    Regulars

    Joined:
    Sep 12, 2015
    Messages:
    54
    Likes Received:
    17
    I want this plan,i have a rcom gsm sim(new delhi),can i recharge it with 949 and use this offer or do i have to buy a cdma device connection first?please reply
    I have huawei E3131 and E3531 data cards already,can these data card help me in this situation?thanks
     
  8. x720

    x720 Incoherent Poster
    Regulars

    Joined:
    Aug 14, 2011
    Messages:
    10,440
    Likes Received:
    1,522
    Only CDMA.
     
  9. rajpalyadav

    rajpalyadav Member
    Regulars

    Joined:
    Sep 12, 2015
    Messages:
    54
    Likes Received:
    17
    so,i have to buy a cdma handset or cdma sim(i have less knowledge for this subject)?can i use cdma sim on those dongles(above mentioned)?
     
  10. x720

    x720 Incoherent Poster
    Regulars

    Joined:
    Aug 14, 2011
    Messages:
    10,440
    Likes Received:
    1,522
    You can use cdma sim in dongles having EC in their name. EC 306 is a good one. EC315 is another one with WiFi.