Problem Accessing Websites For The First Time

pixelator

Newbie
[OP]
Jul 24, 2006
25
0
I moved from Sify to Dataone a couple of months ago and have been very happy with the move. Just one problem that I've not been able to resolve yet.When accessing websites for the first time (in a single browsing session), I often get an error message saying the server name could not be resolved. It usually works after trying a couple of times, but it's irritating to keep doing that every now and then. This happens in all browsers (IE, Firefox, Opera), so I'm pretty sure it's not a browser issue. Some research on the web points to a possible DNS issue, but I don't have a resolution yet. Anyone have any ideas how I can fix this?
 

pixelator

Newbie
[OP]
Jul 24, 2006
25
0
QUOTE(Sushubh @ Oct 28 2006, 10:24 PM) [snapback]66979[/snapback]
try using these dns servers:

4.2.2.1
4.2.2.2

or:

208.67.222.222
208.67.220.220
[/b]

Thanks a ton, Sushubh. That worked like a charm!
 


bugatti

Regular
Regulars
Dec 10, 2004
156
0
Got to add my thanks here too. The damn dns problem has been on since.. oct 11. In the past 2 weeks it had gotten worse. I thought it was because of shifting from business1200 to home900. I put in 4.2.2.1 and it works like a charm. I was planning to write to bsnl and complain about this problem. Now only if they can give us 512k under 1k Rs.

OT-
Can somebody tell me http://sanjivani.in is not indexed in google? It's been a year since this site has been active.
 

Similar threads