high response time when opening websites

vibsanghi

Newbie
[OP]
Feb 21, 2006
10
0
Hi guysRecently i noticed that it takes a lot of time when opening websites, though the download rates are fine. maybe the delay has increased.Has anybody else noticed the same or is it just me.It takes 350 ms pinging google and yahoo earlier it took under 250 ms. :(
 

neal

Newbie
Jan 22, 2006
2
0
Yes I have had a similiar problem. It definately looks like a DNS Server problem. Maybe the DNS servers cannot take on the increasing load.
 

viralbug

tR0ll bUg
Regulars
Jan 6, 2006
2,815
31
no problems for me.......infact i think webpages are opening faster than before at my place. :)
 

mystery_inc18

Regulars
Regulars
Feb 6, 2006
1,038
4
^^^ditto, the surfing speeds i'm getting are pretty good
 


viralbug

tR0ll bUg
Regulars
Jan 6, 2006
2,815
31
just try and refreshing all your cache and deleting all temporary files and all that.....it might just work fine :)
 

vibsanghi

Newbie
[OP]
Feb 21, 2006
10
0
seems to me i am the only one around here getting the high ping :( I am attaching a tracert snapshot for yahoo.comPlease check to see if u all get the same coz in my case sometimes the websites also do not open for a stretchAlso there is an abrupt jump in response from 17 ms to 232 ms :blink: :blink: :blink: , any idea where exactly this is happening
 

cyberwiz

Senior Member
Regulars
Mar 11, 2005
2,483
48
Delhi
Originally posted by vibsanghi@Mar 28 2006, 07:27 PM
Also there is an abrupt jump in response from 17 ms to 232 ms  :blink:  :blink:  :blink: , any idea where exactly this is happening
[snapback]46115[/snapback]
[/quote]

When the data jumps to a router situated in other half of the globe dont u expect an increase in ping delay???