High pings and request time out if using more than 1 pc via router

  • Thread starter sTrOnTiaBOnd
  • Start date
  • Replies: Replies 5
  • Views: Views 2,196
S

sTrOnTiaBOnd

Can anyone tell me the problem behind this? I have a TP-Link router which i connect 2 pcs via ethernet. lately i am getting request time out and google pings to 400ms if both PC are connected.. The moment i remove the Ethernet connection of the other PC , my pings to back to less than 100ms and i rarely get timeouts. The other PC's antivirus has expired recently.

Any reason? I am baffled.
 
Sushubh

Sushubh

Admin
Staff member
Messages
394,708
Location
Gurgaon
ISP
Excitel
Airtel
hpjosKT.jpg
 
x720

x720

Incoherent Poster
Messages
10,398
Location
Gurgaon | Mumbai
ISP
airtel, BSNL, MTNL
Umm.

I'm not sure if the other PC is indeed the problem.

Maybe airtel is having connectivity issues in your area?
 
S

sTrOnTiaBOnd

Ok now the modem is acting weird. The first 3 lights is always on whenever i reset the modem or restart the modem. The lights of power (which is always on) with the lights of ADSL and Internet is always on. Previously the ADSL and Internet lights used to blink and stabilize and then the net would work. Is the modem kaput? I bought the modem online last year and it has 3 year warranty.

Any help would be appreciated unlike admin who now trolls on my thread.

I went back to my good ole beetle 220bx. Also are there any 64bit drivers for 220bx usb for windows 7?.
 
S

sTrOnTiaBOnd

yes it is working fine but TP-Link router hangs with 3 lights and no net works.