Excitel Broadband connected but nothing works!

Sushubh

Administrator
[OP]
Oct 29, 2004
420,523
13,129
Gurugram
This is a new problem I am noticing just now. Was getting major packet loss few minutes ago. And right now, nothing is working even though router shows it is connected. Have tried restarting the router. It connects fine. But nothing loads. And this is not even DNS related issue as the browser shows not connected error.
 

Sushubh

Administrator
[OP]
Oct 29, 2004
420,523
13,129
Gurugram
Also noticing that the torrent site I use on a daily basis no longer loads on Excitel. The error message is coming from CloudFlare and is related to blockage from Airtel so I am guessing Excitel is not at fault. Or maybe Excitel is at fault if they switched to Airtel today?

By the way, Excitel is still connected by nothing loads.
 

webie

Regulars
Aug 21, 2015
385
72
looks like the backbone services are down, in your case that will be airtel I guess?
 


Sushubh

Administrator
[OP]
Oct 29, 2004
420,523
13,129
Gurugram
if it was airtel, the torrent site i am talking about would have been blocked on it i believe? :D
 

Sushubh

Administrator
[OP]
Oct 29, 2004
420,523
13,129
Gurugram
ok the torrent site now works. i guess i was still accessing airtel instead of excitel when it appeared down at my end. :'(

i really am considering to replace airtel backup with den boomband.
 

Sushubh

Administrator
[OP]
Oct 29, 2004
420,523
13,129
Gurugram
even vishal confirmed that the domain was appearing blank on his excitel connection at that time so there's that.
 


ngrhd

Regulars
May 14, 2016
155
38
I'm getting error 408 on many websites such as mediafire.com, the same seems to work on other ISP using the same browser. Already flushed cache but issue even persists on a mobile.
 

Similar threads