Exatt speed problem

qmaxfs

Newbie
[OP]
Nov 22, 2005
20
0
I am using exatt in goregaon (W), near movie star cinema. since last 10 days my connection has become slow and whn i chk my bandwith it comes to only 32kbs (my plan is 64kbs.). there customer service is really bad and no respnse or thy knw the poroblem and doesnt want to admit.Is anybody else facing this problem. I came to hear from sources that there is bandwith problm with exatt.Alos if somebody can let me knw the diff between SINGLE USER AND MULTI USER pans of exatt. whether Multi user guarantees more bandwith
 

bhargav

\,,/
Regulars
Nov 17, 2005
225
0
well i m using exatt 128k and getting a speed of 64k. i think exatt server is undergoing maintanence and thatz our speed prob. :(
 


SN|P3R

Newbie
Regulars
Jun 24, 2005
52
0
Originally posted by bhargav@Jan 15 2006, 11:57 AM
well i m using exatt 128k and getting a speed of 64k. i think exatt server is undergoing maintanence and thatz our speed prob.  :(
[snapback]39316[/snapback]
[/quote]

lol , what maintanence are exatt undergoing since 15 days ?? looks like those idiots are capping all the users for fun . i feel we all exatt users should take some action against them.
 

bhargav

\,,/
Regulars
Nov 17, 2005
225
0
well sniper i think u r right btw can any1 tell me how & where 2 see my bandwidth utilization graph. i live in mulund (W).
 

nchinmay

Newbie
Aug 14, 2005
40
0
Originally posted by SN|P3R@Jan 15 2006, 11:52 PM
lol , what maintanence are exatt undergoing since 15 days ?? looks like those idiots are capping all the users for fun . i feel we all exatt users should take some action against them.
[snapback]39357[/snapback]
[/quote]


Ansolutely right man. I am fed up of getting only 20kBps on my 256kbps conn
 


Invincible

Newbie
Jan 24, 2006
9
0
i too have an exatt connection through globcast in mulund , 256kbps getting a download speed of 20KBps, charging me 1050/month.no Ip address or gateway is provided by them.whereas people using siffy are getting 35kbps from 256kbps package, but the only problem is siffy is not unlimitedexatt office no. 59450200
 

Rush

Regulars
Regulars
May 14, 2005
299
0
Things back to normal at my end, since Jan 27th 5pm, my CTO tells me "Bus abhi tension mat lo, hogaya sab" ...Hope its all fine at your end too .. :)
 

SN|P3R

Newbie
Regulars
Jun 24, 2005
52
0
hmm , still having problems with the speed , capping at exactly 40 kbps in my 512. anyone's exatt issue resolved , or u just the only one ?
 

nchinmay

Newbie
Aug 14, 2005
40
0
Same here. Problems still continue with capped b/ws. Cant wait to have it reverted back to full throttle 32kbps. Gonna need it soon in late Feb and March when new games come out.
 

Similar threads