Bsnl ul 750 plan!pls help!

rohanchauhan

Newbie
Messages
8
First of all Hi , Guys.My problem is that I have a bsnl 750 UL broadband plan on a Nokia Siemens Network.(PC Windows 7 Highest download speed-50kb/s)Everytime I have connection problems yellow light is alright . I just can't connect to internet.I have tried each and everything as far as possible.I have used bsnl self care software , configured through bsnl kolkata site nothing works.Soon after 2-3 days I face the problem again.What happens is that after 10-15 min it get's disconnected or it will work fine but when next time i try to use it it will not connect.BSNL is India's most trusted broadband but for me it's one of the most stressful thing in my life.Even the guy from bsnl comes and repair and again after 2-3 days problems start.the modem is fine.I think there is something wrong with the configuration.I am in dire need of your help.Thanks!
 
Messages
1
The problem is dial up hangs in Windows 7 for BSNL Broadband to solve this You must Restart your machine whenever the problem occurs it what is the solution as far as i got...it may not look like solution but it is easiest one
 

rohanchauhan

Newbie
Messages
8
I don't know why my screenshot post is not coming"http://www.flickr.com/photos/75848678@N04/6797823516/"
 


shreeyashattal

Regular
Regulars
Messages
115
First of all Hi , Guys.
My problem is that I have a bsnl 750 UL broadband plan on a Nokia Siemens Network.(PC Windows 7 Highest download speed-50kb/s)
Everytime I have connection problems yellow light is alright . I just can't connect to internet.I have tried each and everything as far as possible.I have used bsnl self care software , configured through bsnl kolkata site nothing works.Soon after 2-3 days I face the problem again.What happens is that after 10-15 min it get's disconnected or it will work fine but when next time i try to use it it will not connect.BSNL is India's most trusted broadband but for me it's one of the most stressful thing in my life.Even the guy from bsnl comes and repair and again after 2-3 days problems start.the modem is fine.I think there is something wrong with the configuration.
I am in dire need of your help.Thanks!

man! look at those SNR margins.. they are very low! attenuation is high too. please request bsnl branch office to check your line parameters, which connection mode do you use? PPPoe or bridging?
 
Top