Adsl Led Is Off Permanently

sonaltandan

Newbie
[OP]
May 24, 2006
6
0
I am having Huawei Modem . The ADSL LED is permanently off both Link & ACT LEDs. I have done following checks:1) Disconnecting & Connecting the ADSL link cable and then restarting the computer. 2) Checking for any telephone line fault . I get the dial tone by swapping the cables between thwe landline. I fear that it might be the case of some hardware fault that has developed suddenly in the modem which was working just fine for almost 2 months without any problems. Does the symptom point that it might be a fault with the modem itself ? Any experiences ?Meanwhile BSNL guys have checked from the exchange end and everything seems to be ok at their end.
 

seshu

Listener
Regulars
Mar 31, 2006
1,254
7
if the modem is on rent from BSNL then take it to the local exchange , ask the concerned official to check the modem . if it is faulty , BSNL should replace it .if the modem is purchased then you have to check it on other system having dataone connection . if it is faulty then purchase a new modem (not from Huawei company pls) !
 

LoneCrusader

Regular
Regulars
May 8, 2006
320
0
Be advised if this problem is fresh...then there is a convincing possibility that you might be suffering from the aftereffects of the BSNL Server Gateway Maintainance.I am(or was) sufferin from the disconnections and weired net problems too.But i really cant rule out the possibility of the hardware glitch too.We all know that chinese/korean junk always takes a fall after some time. Do note that if you suffer from frequent fluctuations in electricity,then your modem might have gone faulty.