1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Reliance CDMA Unlimited Prepaid Plans

Discussion in 'Reliance Communications GSM/4G-LTE' started by x720, Dec 19, 2014.

  1. x720

    x720 Incoherent Poster
    Regulars

    Joined:
    Aug 14, 2011
    Messages:
    10,440
    Likes Received:
    1,522
    Employee sim will, preview sim won't currently.
     
  2. x720

    x720 Incoherent Poster
    Regulars

    Joined:
    Aug 14, 2011
    Messages:
    10,440
    Likes Received:
    1,522
    @MediaFire

    July 6, confirmed from Rcom. Trai has also posted a press release stating the same.
     
    rango and ganesha7 like this.
  3. MediaFire

    MediaFire Twisted
    Regulars

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    1,011
    Likes Received:
    159
    @x720 thanks
    time to switch back to my beloved BSNL EVDO :D
     
    x720 likes this.
  4. fairusagepfft

    fairusagepfft Member
    Regulars

    Joined:
    Jan 8, 2015
    Messages:
    164
    Likes Received:
    23
    @MediaFire thanks for the idea! I didn't remember I had one lying around.
     
  5. MediaFire

    MediaFire Twisted
    Regulars

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    1,011
    Likes Received:
    159
    ^ i never left BSNL evdo , its just that my situation made me to take up reliance netconnect
    and very recently i started to think about keeping reliance as primary only for the uplink speed and reliance comes up with a plan to pull the plug !!
     
  6. ganesha7

    ganesha7 Member
    Regulars

    Joined:
    Aug 28, 2015
    Messages:
    29
    Likes Received:
    1
    From today morning am not getting Rev A or Rev B signal, getting only 1x.. am from chennai.. anyone else facing this issue? i mean whether you guys getting Rev A and Rev B signal? or the network is completely closed?
     
  7. Vibranium

    Vibranium took another beating for Cap
    Regulars

    Joined:
    Jul 10, 2016
    Messages:
    27
    Likes Received:
    17
    @ganesha7, please refer to my post on 4G Upgrade and Network Shutdown.
     
    rango, x720 and ganesha7 like this.