1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dismiss Notice

Fast Auto Login Script for Reliance Broadband

Discussion in 'Reliance Broadband' started by pteek, Jan 31, 2014.

  1. Sushubh

    Sushubh Administrator
    Moderators Regulars

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Messages:
    376,912
    Likes Received:
    11,737
    You are running it inside python shell right?
     
    TikonaSux likes this.
  2. TikonaSux

    TikonaSux Member

    Joined:
    Sep 21, 2013
    Messages:
    27
    Likes Received:
    2
    fixed it thank you :) just had to change the version , since 3.3.3 did not had pip or scripts folder.
     
  3. Naeem Shaikh

    Naeem Shaikh New Member

    Joined:
    Dec 16, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    hello sir
    i am having reliance broadband
    i followed all instructions and install bs4 successfully as well in python 2.7 as well but still its not working
    si i wanted to ask after making .py file where i have to put it first beacuse intially i set in c drive but its not working
    plz help
     
  4. Sushubh

    Sushubh Administrator
    Moderators Regulars

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Messages:
    376,912
    Likes Received:
    11,737
    did you install beautifulsoup4? the instructions are really quite clear.

    Setup Instructions
    ------------------
    a) Install beautifulsoup4. Fireup a python shell and run "pip install beautifulsoup4"
    b) Copy script to your favorite scripts folder.
    c) Edit script to update username and password with your Reliance login
    information. This is in function internet_connect
    d) Add script to your list of startup processes.
     
  5. Naeem Shaikh

    Naeem Shaikh New Member

    Joined:
    Dec 16, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    yes its done, it is working perfectly fine but now the problem is now with .vbs file, error window pops up after every restart , i have followed all the steps carefully . i have added code line at the end of the script with no changes in username and password .then what could be the problem
    thanks my freind for everything and how to add in task manager
     
  6. Sushubh

    Sushubh Administrator
    Moderators Regulars

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Messages:
    376,912
    Likes Received:
    11,737
    Just load the py file using task manager. Google on how to use it. It's pretty easy. Just point to the python file and set it to run at boot.
     
  7. Naeem Shaikh

    Naeem Shaikh New Member

    Joined:
    Dec 16, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    i am using xp, even schedule task is showing errors regarding login not set and something like that
    now please help me with the .vbs file ,how to put three code lines of winscript,should i copy paste on the top of the script
    or to the bottom of the script ,just to let u know that i have rectified the spelling to reliance in that three vbs code line and secondly i am using python 3.3.3 so should i change chr(34) to chr (3:relievedface:and also that i haven't changed the username and password ,i have kept it as it is
    please help. This is the three code line that i am using :
    Set WinScriptHost = CreateObject("WScript.Shell")
    WinScriptHost.Run Chr(34) & "C:\reliance-login.py" & Chr(34), 0
    Set WinScriptHost = Nothing

    and lastly the winscript error always shows the error of line 1 ,shoud i copy all the script starting from #/usr/bin/env python
     
  8. Sushubh

    Sushubh Administrator
    Moderators Regulars

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Messages:
    376,912
    Likes Received:
    11,737
    I actually have no idea about VBS. I got it to work the first time around but not again. I suggest posting a query on the project's GitHub page. The author might be able to help.