1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dismiss Notice

Fast Auto Login Script for Reliance Broadband

Discussion in 'Reliance Broadband' started by pteek, Jan 31, 2014.

  1. pteek

    pteek Newbie
    Regulars

    Joined:
    Feb 9, 2012
    Messages:
    96
    Likes Received:
    18
    I used that method because it is faster. Sometimes RCOM login server is very busy and the script has to wait for it to respond.

    With your friends method, we are loading a html page from RCOM server every time we check for login. With mine, we do a TCP handshake with Google. What do you think is better? Clogging shitty RCOM servers or use Google?

    About that, you can always download the version before that commit . Here. The new feature resets the session in case you change your device, automatically.
     
    #41 pteek, Jan 7, 2015
    Last edited: Jan 7, 2015
  2. Sushubh

    Sushubh Administrator
    Moderators Regulars

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Messages:
    378,431
    Likes Received:
    11,773
    What is this used for?

    Code:
    secret = 'secret'
    Plus... I managed to (I believe) install beautifulsoup on Windows. I extracted the files in a folder inside python directory and ran the installer. I am not exactly sure if it is installed properly and working fine. How exactly do I check if I followed the steps properly?

    Running the script works. I can login/logout and of course keep the connection perma-connected. Yet to restart the machine to see if the script can run in the background using Task Scheduler (the problem that I could not solve with the script from Vedant).
     
  3. pteek

    pteek Newbie
    Regulars

    Joined:
    Feb 9, 2012
    Messages:
    96
    Likes Received:
    18
    That is used to reset the session in case you change your device(read MAC address).

    Instructions to install Beautigfulsoup are on my blog. To test the install, open a command prompt. Run "C:\Python34" (change the path if you didn't use the default install directory.). Now run "python.exe". The python interpreter will run. Now run "import bs4". If there are no errors, BS is installed.

    I haven't fiddled with task scheduler. Did you try the vbs method?
     
  4. Sushubh

    Sushubh Administrator
    Moderators Regulars

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Messages:
    378,431
    Likes Received:
    11,773
    [​IMG]

    looks ok i guess?

    would try vbs again. it worked great the first time i played with your script (the previous version). thanks!

    suggestion. the script when run without an attribute (login/logout) does not show anything on screen... some kind of activity indicator might be helpful?

    [​IMG]
     
  5. pteek

    pteek Newbie
    Regulars

    Joined:
    Feb 9, 2012
    Messages:
    96
    Likes Received:
    18
    Looks good.

    I added a message. If you want activity indication, just run in debug mode :).
     
  6. Sushubh

    Sushubh Administrator
    Moderators Regulars

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Messages:
    378,431
    Likes Received:
    11,773
    I have no idea how to run the script in debug mode :p
     
  7. pteek

    pteek Newbie
    Regulars

    Joined:
    Feb 9, 2012
    Messages:
    96
    Likes Received:
    18
    Change "debug = Flase" to "debug = True". It is just below the username and password area.
     
    Sushubh likes this.
  8. Sushubh

    Sushubh Administrator
    Moderators Regulars

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Messages:
    378,431
    Likes Received:
    11,773
    :D i was looking at a command line attribute. thanks.
     
  9. coconuts

    coconuts New Member

    Joined:
    Jun 29, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hello
    can anyone help me adapt this script to use on a WAG200G OPENWAG router?
    I have set it up so it can run scripts at startup.

    I would like it to login and maintain the reliance internet.
    it has an MTD5 filesystem with the following options

    MTD5 filesystem settings
    Mount /dev/mtdblock/5
    Run rc.local script
    Run rc.myfirewall
     
  10. TikonaSux

    TikonaSux Member

    Joined:
    Sep 21, 2013
    Messages:
    27
    Likes Received:
    2
    Getting
    'pip' is not recognized as an internal or external command . ;(
    anyone ? please