ZTE831AII configuration [Urgent]

piyush3dxyz

Newbie
[OP]
Jan 3, 2012
2
0
Hello everyone..I recently buyed ZTE 831 modem for the bsnl dataone broadband.But i unable to determine wheather my modem is in right condition or not.See when i connect ethernet cable in modem the dsl LED is start to blinking normally,but when i connect dsl cable to the modem the LED doesnt effect and blinking normally as its.After i put all cables i opened 192.168.1.1 in IE and login thereAnd configure the PPPoe connection but when i click connect it then its show that "your router is not ready to connect" see the attatched image..and when i click connect after that then it show an error"PPP link authentication in progress" and this error doesnt change wheather a dsl cable is connected or not...see the links of imagesRegardsPiyush
 

piyush3dxyz

Newbie
[OP]
Jan 3, 2012
2
0
yes image is same ..
See the modem status and connection status..
is my modem is alright
i41.tinypic.com/oj2k44.jpg
 

essbebe

MODERATOR
Regulars
Aug 20, 2006
9,804
81
Go to Management and select SAVE/REBOOT wait for two minutes.
VPI/VCI for BSNL 0 and 35
Image/s not uploaded to say ( http://tinypic.com)andand link/s given here.
C2110 (Type-A) ADSL MODEM MULTIUSER CONFIGURATION
CONFIGURATION
confirm model menu pages appear same. Example page.
http://screenshots.portforward.com/ZTE/ZXDSL_831AII/Local_Network_DHCP_Server.jpg

----------

Change Broadband username ( given to you say Example ab8022334455)
and Password Default Password By bsnl

Internet lLED should glow
editing picture link. .
 


Similar threads