LAN and WiFi Problem in WA3002G4

geniusgullu

Newbie
[OP]
Dec 19, 2009
4
0
Hi I am using wa3002g4 and i have weird problem.. i have configured the modem to use "Always on Mode" and i have enabled DHCP.If i connect cable to a single computer then internet is working fine.. If i enable wireless or connect to another PC via cable then the modem keeps on rebooting .BSNL Plan is 750 HOME Unlimited. I have tired Resetting the modem and doing the setting again but no luckAny Help would be appreciated Thanks
 

essbebe

MODERATOR
Regulars
Aug 20, 2006
9,804
81
Check my "sticky" post wa3002_g4 quick reference above.You can follow Chennai link for both LAn to desktop and wifi for laptop etc.In all systems network settings lan or Wlan tcp/ip properties. Obtain Ip address automatically.Change rj45 from lan 1 to lan2 or Lan3 Or Lan4 and try.Or if you want me to test ONline the settings send PM for instructions.Mention OS used : Windows 7 ?Vista/XP Sp3 etc.
 

geniusgullu

Newbie
[OP]
Dec 19, 2009
4
0
Check my "sticky" post wa3002_g4 quick reference above.
You can follow Chennai link for both LAn to desktop and wifi for laptop etc.

In all systems network settings lan or Wlan
tcp/ip properties. Obtain Ip address automatically.

Change rj45 from lan 1 to lan2 or Lan3 Or Lan4 and try.

Or if you want me to test ONline the settings send PM for instructions.
Mention OS used : Windows 7 ?Vista/XP Sp3 etc.

I have tried the steps but no luck

i cant send PM to you.

I am Using Windows 7
 


Similar threads