hathway strange problem

ganeshcp

Newbie
[OP]
Jul 10, 2005
6
0
I recently got hathway 256 kbps unlimited. i get around 20 kb/s speed on limewire. surfing is relatively fast too. But when i download files from the browser or using an accelerator I get very slow speeds of 7-9 kb/s....does anyone know why this is happening?The download starts at 26 kb/s but quickly drops to 9 kb/s or so..
 

ganeshcp

Newbie
[OP]
Jul 10, 2005
6
0
i think the problem is mostly solved :D i used net transport (probably the best out there) and i just increased the number of threads while downloading and it works like a charmbut i do think hathway is somehow capping the HTTP port to limit downloading.
 


ruhant

Newbie
May 22, 2008
4
0
i think the problem is mostly solved :D
i used net transport (probably the best out there) and i just increased the number of threads while downloading and it works like a charm

but i do think hathway is somehow capping the HTTP port to limit downloading.


only check
tx(upstrem).rx(downstrem)& signal to noise ratio
192.168.100.1 shows these details
normal range of the signals tx 54db
rx 2db
s/n ratio 40 db
the attunuator on back of modem does the signal level adj
if u have 10db att get 5db att fom market so as rx signal is around 1-2 db u will get stable connection.
2nd thing is that some sites take 200ms to reach
any thing within this range u get 60kb/s
above 200ms speed reduces
at night hathway servers r programed to limit speed to 30kb/s for 512 plans as we should get 60kb/s
i dont know y they do this bloody bastards.