1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Status of Reliance CDMA connections which have migrated to Reliance 4G LTE network

Discussion in 'Reliance Communications GSM/4G-LTE' started by xtc, Apr 20, 2016.

  1. xtc

    xtc Newbie
    Regulars

    Joined:
    Aug 8, 2009
    Messages:
    387
    Likes Received:
    46
    Reliance to Shutdown CDMA Service on 14th April, 2016

    Don't know how reliable this is ......... but if true, then Jio is ready in all the circles where cdma is being shutdown
     
  2. ranjit0092

    ranjit0092 Member
    Regulars

    Joined:
    Mar 26, 2016
    Messages:
    92
    Likes Received:
    5
    14 April how is it possible. it was past..and i still use my CDMA no...
     
  3. Kultaran

    Kultaran Member

    Joined:
    Apr 10, 2016
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Till may end cdma will work from 1st June cdma will be history
     
  4. amitnsonu

    amitnsonu Regular
    Regulars

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    587
    Likes Received:
    48
    new date for closure of R-CDMA is 31 may.
    I have another problem which is solved by only CDMA not GSM (I dont know abt VOLTE). I am living on 11th flor out of 14 floor, and there no GSM/ 3G offer clear voice. it is only because of CDMA, i am able to talk on my mobile.

    Hope VOLTE doesnt pose this problem.
     
  5. Rahul Dixit

    Rahul Dixit Member
    Regulars

    Joined:
    Mar 9, 2016
    Messages:
    60
    Likes Received:
    5
    Technology whether CDMA or GSM or LTE doesn't matter, it is the frequency which matters the coverage. so you will get same coverage in 4G also if it uses 850 mhz; and more coverage in 700 mhz which is to be auctioned.
     
  6. deadmenkiller

    deadmenkiller Member
    Regulars

    Joined:
    Mar 25, 2016
    Messages:
    206
    Likes Received:
    39
    @RajenP, I don't know about exiting customers plan of Rs. 1399 Unlimited will continue or not.

    The plan is withdrwn from Website of RCOM for Gujarat circle.
     
  7. epynic

    epynic Newbie
    Regulars

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    4
    EIDT : Sorry, Just noticed usurf connected :)

    Just noticed my reliance CDMA browsing speed little smoother than usual.,

    [​IMG]
    Why is my ISP showing up as Hurricane Electric ?
     
  8. suku_patel_22

    suku_patel_22 Member
    Regulars

    Joined:
    May 4, 2013
    Messages:
    174
    Likes Received:
    25
    Friend has a RCom Landline. He has been told that his Landline will be replaced with a 4g sim. Same with another friend who has a RCom dongle
     
  9. madhusudhan7

    madhusudhan7 leaguemaddy
    Regulars

    Joined:
    Aug 10, 2008
    Messages:
    1,794
    Likes Received:
    170
    You mean he had a CDMA landline and dongle ?

    I guess those CDMA landlines were called Walky
     
    Kaushik0312 likes this.
  10. deadmenkiller

    deadmenkiller Member
    Regulars

    Joined:
    Mar 25, 2016
    Messages:
    206
    Likes Received:
    39
    Cdma landline = FWP( fixed wireless phone)