1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Reliance Communications has shut down their CDMA network with little warning

Discussion in 'Reliance Communications GSM/4G-LTE' started by Sushubh, Apr 24, 2016.

  1. Navjot Singh

    Navjot Singh The Punisher
    Moderators Regulars

    Joined:
    Sep 7, 2005
    Messages:
    5,595
    Likes Received:
    1,851
    Same thing happened with my brother in law. His old dongle has stopped working and store guys have no idea about the launch or when the new sim would be activated.
     
  2. Nishant

    Nishant ::IBF Addict::
    Moderators Regulars

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    8,620
    Likes Received:
    2,197
    SIMs for dongles/WiPods would not be activated unless they get a 'go ahead' from Jio for launch of 4G services. The WiPods that they're giving can only use 4G networks with no failover to 2G/3G.
     
  3. amish

    amish Star gazer
    Regulars

    Joined:
    Jul 3, 2006
    Messages:
    23,027
    Likes Received:
    859
    One of my relatives had received GSM/4G SIM. (he does not use for internet but just calls)

    And he asked me what to do - if to keep reliance or to port out.

    I told him to keep and try their GSM network. If not happy then port out.

    Lets hope he does not face this issue (i havent asked yet).

    Also I hope that Reliance did not use PORTing method for switching CDMA users to GSM because otherwise once you PORT in to a network - the rules say you have to keep it for 90days.
     
  4. vicky2089

    vicky2089 Newbie
    Regulars

    Joined:
    Feb 22, 2012
    Messages:
    39
    Likes Received:
    4
    in manual search I am able to see Rcom 4g but not able to connect to it?[​IMG]
    [​IMG]