Bsnl Ul900 Disconnects Automatically

rohanmthr

Newbie
Messages
1
I have a problem with my BSNL UL900 plan. I have just changed from Home 1800 to UL 900 and the problem is that the connection disconnects after a few hours ( while I'm away) and when I check the "show all the connections" along with the BSNL connection many other unusual sounding connections are also created. Though these connections aren't created everytime my connection is disconnected. What could be the problem??? and how should I fix it?? Thanks in advance
 

gsgs

Newbie
Messages
95
one of the "other connections" that ure mentioning shud be the LAN.....rest assured there are good ppl out here to help you and u're in the rite place! as for the disconnections.........trust me Im the expert on that :p as mine gets DC'ed around 9 to 10 hrs in a 24-hr cycle (anyone out there to match that!!!! B) )c'mon frnds........help him out!!! :)
 

seshu

Listener
Messages
1,254
* pls donot post the same problem at different threads . wait ... someone will try to guide you !
 


LoneCrusader

Regular
Messages
320
Its standard disconnection cycle by BSNL. Connection gets dced commonly after 5400 minutes of use here at my side.
 

.praj

*__*
Messages
30
i too have experienced this not with UL900+ but with the current connection (HOME500)i had kept for downloading and when i was back the modem was looking for a link. am not sure if its the same in your case.. :rolleyes:
 


nobheja

Newbie
Messages
6
QUOTE(LoneCrusader @ Jul 8 2006, 05:26 PM) [snapback]55359[/snapback]
Its standard disconnection cycle by BSNL. Connection gets dced commonly after 5400 minutes of use here at my side.
[/b]

This does not appear to be a general problem. I don't get disconnected eventhough the usage is broken in 5400 min fractions.
Start Time; Stop Time Send[KB] Receive[KB] Total[KB] Duration[second] Traffic(KB)

2006/07/10 15:48:12 2006/07/10 18:19:52 52200 274940 327140 9100 0
2006/07/10 14:18:12 2006/07/10 15:48:12 30991 161103 192094 5400 0
2006/07/10 12:48:12 2006/07/10 14:18:12 22048 163492 185540 5400 0
2006/07/10 11:17:34 2006/07/10 12:47:14 15812 95711 111523 5380 0
2006/07/10 09:47:34 2006/07/10 11:17:34 52 148 200 5400 0

The record above shows that I was online from 9:47:34 till 18:19:52 continuously. There was no disconnection, only the records are broken in 5400 min fractions.

QUOTE(nobheja @ Jul 11 2006, 04:24 PM) [snapback]55564[/snapback]
This does not appear to be a general problem. I don't get disconnected eventhough the usage is broken in 5400 min fractions.
Start Time; Stop Time Send[KB] Receive[KB] Total[KB] Duration[second] Traffic(KB)

2006/07/10 15:48:12 2006/07/10 18:19:52 52200 274940 327140 9100 0
2006/07/10 14:18:12 2006/07/10 15:48:12 30991 161103 192094 5400 0
2006/07/10 12:48:12 2006/07/10 14:18:12 22048 163492 185540 5400 0
2006/07/10 11:17:34 2006/07/10 12:47:14 15812 95711 111523 5380 0
2006/07/10 09:47:34 2006/07/10 11:17:34 52 148 200 5400 0

The record above shows that I was online from 9:47:34 till 18:19:52 continuously. There was no disconnection, only the records are broken in 5400 min fractions.
[/b]

Sorry: NOT 5400 min but 5400 sec
 

Similar threads


Top