Problem Connecting To Triband

nocaps

Newbie
Messages
76
ISP
Triband 949UL
I'm having problems connecting to Triband. it happened all of sudden since today around 11.00am. When I try to 'dial in' to Triband through my bridge-mode connection I get an error connecting through WAN miniport (PPPOE) [Error 678:The remote computer did not respond...hmmm....not very helpful]. It looks like a problem at my end but I've tried almost everything I could...tried alternative network cards, reinstalled NIC, making new connection, trying USB instead of LAN connection but no luck etc. The router Status page shows I'm connected and I can ping router and the LAN cards' IP. Any ideas what might be wrong?
 

mario_a

Regulars
Messages
246
ISP
MTNL 590 NU
nocaps, I faced a similar problem some time back.The solution for me was to keep attempting to connect, and after 4 or 5 tries it used to finally get connected, without changing anything.
 

GSV13

Special Member
Messages
1,115
ISP
Triband 2mbps
I was not able to login from today(though i am on pppoe mode)morning around 10 amwas not up till 11:30 Now it is ok.
 


indianarchie

Regular
Messages
270
ISP
MTNL Xpress Non-combo 650 Unltd.
I have been online since 9.15 am today..havent faced a single problem till now. I am on PPPoE.
 

nocaps

Newbie
Messages
76
ISP
Triband 949UL
Thanks for the replies. It started working again, on its own, by the evening. Wonder what went wrong. Just wanted to share that it does not appear to be something at my end, contrary to what I suspected initially. That's because I tried almost everything I could and the problem was not resolved, and when it did get fixed it was without any intervention on my part. Hope it remains stable now. :rolleyes:
 
Top