Netsweeper Error

  • Thread starter Deleted member 63558
  • Start date
D

Deleted member 63558

Hello, Do you guys get the Netsweeper Error again and again on the Hathway Broadband?

I have started receiving such errors from last few months only (like 2-3 months). It wasn't coming this way before.

It's not just for the torrent sites, but it comes for the steam and many other reputed bank and other websites also.

I have to refresh the page again to see the page.

To name some I get this error for such websites randomly: YouTube.com, Steam, AxisBank, Broadbandforum, My own websites, My WHM, My cPanel, Many other websites which are fine and not pirated sites (like news sites, blogs).

After the single refresh, the error goes and it shows the website.

Something like this below:



After a single refresh:



P.S.: I am using Google DNS at Router Levels.
 
Last edited by a moderator:
D

Deleted member 63558

@apuw is your problem solved?
 


D

Deleted member 63558

@Mr_mime, Thanks for the answer.

1. So you do get this error for the reputed sites also (not just piracy sites)?

2. Is it your hathway level error or something is from PC itself?
 

Mr_mime

Member
Messages
255
@Mr_mime, Thanks for the answer.

1. So you do get this error for the reputed sites also (not just piracy sites)?

2. Is it your hathway level error or something is from PC itself?

1. Not just torrent sites but happens so rarely that i don't remember when it last happened.
2. Cannot be from pc side.
 
D

Deleted member 63558

Just check this out, It happened for me on the Steam just now.

 
Top