How to reset UTStarcom WA3002G4 router?

Discussion in 'BSNL Broadband' started by Gamik, Jul 17, 2008.

  1. Gamik Newbie

    Joined:
    Nov 30, 2005
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Hello, How does one reset the UTStarcom WA3002G4 router in case of forgotten admin password? There is no visible reset pinhole. The CD accompanying this router has manuals for other routers but not this one! - G. Amik
     
    #1




  2. Gamik Newbie

    Joined:
    Nov 30, 2005
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Oh, I found it.

    The reset pinhole is at the bottom of the router, near the front-right leg. Easy to miss with the grid of ventilation holes that covers the entire bottom.

    G.A.
     
    #2
  3. harsha0626 Newbie

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    on the backside of the modem there are some holes(square shape), one hole will be a round one. this is a reset button. press this reset button properly or else the may may ask for upgraded software. for details mail me at harsha.n.prabhu@gmail.com
     
    #3
  4. srinirao Linuxpert

    Joined:
    Jul 21, 2006
    Messages:
    103
    Likes Received:
    1
    @GamikDid you get any usermanual along with your router. I do also have same UTStarcom router. But they gave me only two page manual. Is it sufficient ?
     
    #4
  5. Gamik Newbie

    Joined:
    Nov 30, 2005
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    @Gamik

    Did you get any usermanual along with your router. I do also have same UTStarcom router. But they gave me only two page manual. Is it sufficient ?

    I also got the same 2-page sheet. But on the Cd that came with the router, there are manuals for several other routers. It seems to be a generic BSNL CD which has not been updated for this new router, at least as far as the manual is concerned.
     
    #5
  6. essbebe MODERATOR

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Messages:
    9,807
    Likes Received:
    80
    #6
  7. munuganti Newbie

    Joined:
    Nov 29, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Why reset is required?
     
    #7
  8. superprash2003 Regulars

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    1,928
    Likes Received:
    15
    incase you screw up your router settings and you cannot access it again.. its like formatting your pc
     
    #8
  9. munuganti Newbie

    Joined:
    Nov 29, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Thanks for the info.Pls let me know regarding normal range of the wireless LAN router and how much long the network cable can be from the router/modem.
     
    #9
  10. essbebe MODERATOR

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Messages:
    9,807
    Likes Received:
    80
    How many computers you intend to use including Laptopand the distance from desktop/ modem/router location .
     
    #10

Share This Page

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)